RECENSIONER

Jag har alltid haft intresse för inredning och styling men aldrig lyckats få till det så bra på egen hand. Efter att ha gjort klart kursen känner jag mig mycket säkrare på vad jag ska göra och hur jag ska tänka för att komma närmare målet. Måste även köpa nya kladdblock då alla är överfulla med idéer och inspiration :) Tack för den här gången, och på återseende snart igen!

Tack! Jag har just haft den bästa helgen på länge när jag suttit med denna! Tack för kunskapen och bemötandet. Hör av er om ni fått in min ansökan om Certifieringsutbildningen

Så glad att jag tog steget att gå denna!! Gick grundkursen före och nu även denna!! Kommer att tipsa alla jag känner!

Har just fått hem mitt diplom efter min kurs hos er. Tack Josefin för allt. Upplevde allt bra. Att bli diplomerad inredare känns toppen!

Bra kurs, klar på en helg. Proffsig återkoppling. Enkel inloggning till kursen. Ärligt och seriöst. Ger 5 av 5

Jag tyckte kursen var kort men mycket bra sammanfattat. Jag lärde mig mer än vad jag trodde och kommer fortsätta att utvecklas mer och mer tack vare denna kursen!

Jag tyckte att kursen var rolig och väldigt lärorik. Väldigt snabb och bra kontakt under kursen om man hade några frågor. Tyckte att kursen avslutades bra med en spännande och rolig inlämning, skulle absolut rekommendera till en vän!

Jag är såå himla nöjd och glad över att ha gått Inredning/Homestyling hos er! Direkt efteråt så fick jag en möjlighet att praktisera på en mäklarbyrå och lärde mig verkligen jättemycket där. Om du vill jobba med inredning så kan jag verkligen rekommendera att läsa en av deras certifikatutbildningar. Kände att jag verkligen fick till användning allt det som jag lärt mig hos er. Tack så jättemycket för en toppenutbildning!

Jag tog mig an denna utbildning med grundläggande kunskap och känner mig så full med ny kunskap och mycket inspiration. Kan inte vara annat än nöjd. Bra och snabb återkoppling, nära kontakt med lärarna och stöttning och fin respons! Rekommenderar starkt!

Har precis fått godkänt på min inlämning och är klar med min grundutbildning feng shui. Kan verkligen rekommendera denna inredningskurs. Tog mig ca 7 dagar och botade denna coronatristess på bästa sätt. Dröm har gått i uppfyllelse och jag kommer definitivt att gå vidare och ta certifikatet.

Fick precis hem mitt diplom hos House by Kihlgren och kommer börja deras kurs Certifierad Inredare denna vecka och jag kan inte vara mer lycklig! Har länge älskat inredning och denna kurs var det perfekta första steget in i inredningsvärlden! Rekommenderar varmt House by Kihlgren!

Enkel struktur - Lättöverskådlig, snabb feedback och tydliga delmål.

Jag tyckte att kursen var bra och lärorik, kort och koncist men väldigt lagom till att börja med. Jag skulle rekommendera denna för alla som är nyfikna och bara vill testa på.

Lärorik, bra grundutbildning, passade mig som har ett heltidsjobb att studera samtidigt. Jag skulle absolut rekommendera utbildningen till någon som letar efter en utbildning som ger en ”basic” kunskaper inom inredning och styling!

 

 

Prenumerationsformulär

  • Black Instagram Ikon
  • Facebook

©2021 av HOUSE by Kihlgren. Org. 8102288548