top of page

Alexandra


@hemma.hos.alex

- CERTIFIKATUTBILDNING

- Diplomerad inredare

Tidigare erfarenhet?

Jag har alltid haft ett intresse för inredning, redan som barn älskade jag att möblera om i mitt rum och förändra dess utseende. Detta har följt med mig vidare i livet och jag har känt en stark känsla av välbehag när jag fått utlopp för min kreativitet, och de senaste åren har det växt sig än starkare. Jag är på en plats i livet då jag känner att detta är något jag vill satsa helhjärtat på. Så jag är mitt i en förändringsprocess i mitt yrkesliv från lärare till inredare. Jag testade först diplomutbildningen för att se om det var nåt för mig, och jisses vilken mersmak det gav. Så efter att även ha läst certifikatutbildningen är jag nu redo att söka jobb. Mer pepp än någonsin!


Något ni tyckte var speciellt svårt eller utmanande?

Det mest utmanande för mig var att skissa ritningar för hand. En kladdig skiss för mig själv var inga problem men att få till det snyggt var desto svårare.


Ditt bästa inredningstips?

Att ta vara på det du redan har och tänka mer återbruk. Möbler kan byggas och målas om och få ett nytt användningsområde. Sen är jag väldigt svag för att måla om, både väggar och inredning. Gör så mycket för känslan i rummet i valet av kulör.


Något du vill hälsa till någon som funderar på att gå en utbildning hos oss?

För mig passade det väldigt bra att testa den lite kortare utbildningen först för att våga ta klivet vidare. Och efter att ha fått den avgiften avdragen när jag sedan läste vidare så kändes det win win för mig. Så våga testa!

Är även väldigt nöjd med både upplägget på kursen och den nära kontakten med utbildarna trots att det varit helt på distans. Snabba svar vid frågor och funderingar och snabb återkoppling på uppgifter. Och just att det är 100% distans har varit så värdefullt för att kunna ta mig an kunskapen när det passat just mig.Övrigt?

En utbildning jag varmt rekommenderar och är glad över att jag har läst och klarat av!Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page