top of page

Alexandra


@hemma.hos.alex

- CERTIFIKATUTBILDNING

- Diplomerad inredare

​

Tidigare erfarenhet?

Jag har alltid haft ett intresse för inredning, redan som barn Àlskade jag att möblera om i mitt rum och förÀndra dess utseende. Detta har följt med mig vidare i livet och jag har kÀnt en stark kÀnsla av vÀlbehag nÀr jag fÄtt utlopp för min kreativitet, och de senaste Ären har det vÀxt sig Àn starkare. Jag Àr pÄ en plats i livet dÄ jag kÀnner att detta Àr nÄgot jag vill satsa helhjÀrtat pÄ. SÄ jag Àr mitt i en förÀndringsprocess i mitt yrkesliv frÄn lÀrare till inredare. Jag testade först diplomutbildningen för att se om det var nÄt för mig, och jisses vilken mersmak det gav. SÄ efter att Àven ha lÀst certifikatutbildningen Àr jag nu redo att söka jobb. Mer pepp Àn nÄgonsin!


​

NÄgot ni tyckte var speciellt svÄrt eller utmanande?

Det mest utmanande för mig var att skissa ritningar för hand. En kladdig skiss för mig sjÀlv var inga problem men att fÄ till det snyggt var desto svÄrare.


Ditt bÀsta inredningstips?

Att ta vara pÄ det du redan har och tÀnka mer Äterbruk. Möbler kan byggas och mÄlas om och fÄ ett nytt anvÀndningsomrÄde. Sen Àr jag vÀldigt svag för att mÄla om, bÄde vÀggar och inredning. Gör sÄ mycket för kÀnslan i rummet i valet av kulör.


​

NÄgot du vill hÀlsa till nÄgon som funderar pÄ att gÄ en utbildning hos oss?

För mig passade det vÀldigt bra att testa den lite kortare utbildningen först för att vÄga ta klivet vidare. Och efter att ha fÄtt den avgiften avdragen nÀr jag sedan lÀste vidare sÄ kÀndes det win win för mig. SÄ vÄga testa!

Är Ă€ven vĂ€ldigt nöjd med bĂ„de upplĂ€gget pĂ„ kursen och den nĂ€ra kontakten med utbildarna trots att det varit helt pĂ„ distans. Snabba svar vid frĂ„gor och funderingar och snabb Ă„terkoppling pĂ„ uppgifter. Och just att det Ă€r 100% distans har varit sĂ„ vĂ€rdefullt för att kunna ta mig an kunskapen nĂ€r det passat just mig.



Övrigt?

En utbildning jag varmt rekommenderar och Àr glad över att jag har lÀst och klarat av!



Senaste inlÀgg

Visa alla
bottom of page