top of page
Omdömen Recensioner HOUSE by Kihlgren. HOUSE by Kihlgren. Inredningskurs. Inredningskurser. Inredningsutbildning. Plugga inredning. Studera inredning.

Recensioner

Recensioner

"Det har varit en av de roligaste utbildningarna jag har gått.

Det är så intressant och lärorikt att man knappt vill lägga ifrån sig anteckningarna.

 

Man har otroligt fria händer att man kan skapa allt själv, låta sig vara kreativ och få ny inspiration varje dag!”

"Till dig som går i tankarna att gå utbildningen, det är värt det. Det är en rolig utbildning som samtidigt är väldigt lärorik! Man får alltid snabba svar och ett bra bemötande om det är något man undrar under utbildningens gång. Jag har alltid saknat den sista pusselbiten, men nu känner jag att har den efter denna utbildningen!"

"Vill skriva och berätta hur bra och nyttig er utbildning varit!

Är super nöjd och känner att jag fått mer kött på benen och är redo för nya utmaningar och hoppas på att få uppfylla min dröm att kunna jobba som inredare.

Tack vare utbildningen känner jag mig taggad och spänd på allt framtiden har att erbjuda!

Tack snälla för den här tiden!!"

"Är supernöjd med denna utbildning.

Rekommenderar den verkligen. Ni har varit jättesnabba på att svara och att ge väldigt bra lärorik feedback på uppgifter och frågor.

Vänligt, proffsigt och kunnigt bemötande.

Det har varit intressanta, lärorika, roliga, spännande och utmanande inlämningsuppgifter. Bra, intressant och innehållsrikt material och att man vid sidan av det får söka svar och lära sig genom att själv ta reda på info på nätet har gjort att jag har lärt mig massor. 

Bra pris och att den är på distans super! vilket gör att man kan bo vart som helst och ändå gå denna utbildning och även jobba vid sidan av. 

Har varit spännande och utmanande att lära sig programmen och samtidigt sååå värt det då de är jätteroliga att jobba i nu ju mer man lär sig.

Tack för all hjälp och stöttning verkligen :) så tacksam! "

Tack så himla mycket för en fantastiskt fin, rolig och lärorik utbildning!

Jag har fått så mycket bra kunskap jag kommer ta med mig av detta.

Det har verkligen varit superkul rakt igenom och jag har bara kommit till att älska inredning ännu mer.

Så tack återigen!

"Jag tycker att denna utbildning har varit otroligt spännande och lärorik. Det har funnits tydliga instruktioner inför alla inlämningar.

Handledningen och feedbacken har uppskattats och varit otroligt hjälpsamt och vägledande. Jag har lärt mig en hel del och jag har också utvecklats med hjälp av lektionerna, inlämningarna och dig/er. Något jag har uppskattat är att jag alltid har fått svar inom kort tid och att allt har varit så fritt/flexibelt. Jag är mycket nöjd med denna utbildning och att jag valde att studera via HOUSE by Kihlgren"

"En mycket lärorik och trevlig utbildning där man som individ utvecklar sina idéer, kunskaper och kreativitet på många håll och kanter!"

"Det är en liten summa pengar vad man får tillbaka.

Pengar kommer och går, men tiden får man inte tillbaka. Börja idag, du kommer inte ångra dig om du har ett intresse för inredning."

 

"Otroligt rolig och lärorik utbildning inom inredning!

Fin feedback, en utbildning jag är mycket glad över att jag gjorde."

"Kör på! Snabb och bra återkoppling, rolig utbildning. Att få använda sitt intresse på detta sätt är helt underbart och värt varenda krona!!"

"Tveka inte att anmäla dig. Du kan läsa i den takt du vill och ingen stress. För mig fungerade det väldigt bra med distansutbildning då jag själv lade upp tiden för detta.

Mycket trevligt, proffsigt bemötande och snabb respons från House by Kihlgren vid frågor och vid inlämningar. Viktigt att få feedback och input under resans gång vilket du här får."

"Jag har flyttat många gånger. Från mitt familjehem till min egen lägenhet utanför landet där jag växte upp. Att resa runt i Europa, Asien och Stillahavsområdet hjälpte mig att observera olika livsstilar, inredning och varande. Från shamaniska hyddor till exklusiva villor, där jag alltid ville lägga till något från mig själv, det ledde mig till min passion. Inredning. Nu, tack vare kursen, har jag återupptäckt arrangemangsstilarna, och framför allt blev jag förälskad i enkelheten, minimalistisk inredning och skandinavisk stil igen."

"Mycket väl förberett material. Jag var lite skeptisk till distansutbildning och självlärande, men det här programmet är riktigt väl förberett, jag kände mig omhändertagen och innehållet i materialet gav mycket tillfredsställelse."

"Jag hade ingen tidigare erfarenhet utöver de lilla man inrett hemma och även skyltat om i butiken jag jobbar i. Hela utbildningen tyckte jag hade ett bra upplägg, de var enkelt att förstå vad man skulle göra och hur man skulle tänka så ingenting var svårt att göra.

Mitt bästa inredningstips? Inred med saker som reflekterar dig och din personlighet.

Jag skulle definitivt rekommendera er till någon som funderar på att vilja gå en sådan här utbildning, som innan den är lätt att förstå och busenkel att navigera igenom.

Till sist, stort tack för den här möjligheten er utbildning gett mig"

Tack för ett år fyllt av mysiga pluggkvällar som verkligen jag längtat till under dagarna.

Trodde inte att det skulle kunna vara så kul att plugga och det är nästan trist att det är slut.

Men jag är mallig som gjort detta och kan tipsa alla som går i dessa tankar.

Jobb finns också, ser fram emot 2023!"

"Jag har alltid haft ett intresse för inredning, redan som barn älskade jag att möblera om i mitt rum och förändra dess utseende. Detta har följt med mig vidare i livet och jag har känt en stark känsla av välbehag när jag fått utlopp för min kreativitet, och de senaste åren har det växt sig än starkare. Jag är på en plats i livet då jag känner att detta är något jag vill satsa helhjärtat på. Så jag är mitt i en förändringsprocess i mitt yrkesliv från lärare till inredare. Jag testade först diplomutbildningen för att se om det var nåt för mig, och jisses vilken mersmak det gav. Så efter att även ha läst certifikatutbildningen är jag nu redo att söka jobb. Mer pepp än någonsin!

"För mig passade det väldigt bra att testa den lite kortare utbildningen först för att våga ta klivet vidare. Och efter att ha fått den avgiften avdragen när jag sedan läste vidare så kändes det win-win för mig. Så våga testa!

Är även väldigt nöjd med både upplägget på kursen och den nära kontakten med utbildarna trots att det varit helt på distans. Snabba svar vid frågor och funderingar och snabb återkoppling på uppgifter. Och just att det är 100% distans har varit så värdefullt för att kunna ta mig an kunskapen när det passat just mig."

"Mycket givande, lärorika utbildningar. Både bra ledare, bemötande och kursinnehåll. Absolut den bästa utbildningen jag hittade utöver alla jag letat efter. Seriöst och rekommenderar starkt"

"Tack för en inspirerande grundkurs inom homestyling och inredning.

Eftersom jag fick erbjudande om att vidareutbilda mig till rabatterat pris så knep jag chansen och ser fram emot ett paket som ju ska skickas hem till mig i samband med certifikatutbildningsstart samt en härlig tid att både få vara kreativ och fortsätta med det jag gillar att göra utan pluggstress."

"I have learned a lot of things through this course from creating floor plan, moodboards, providing shopping list to styling a home or an office with proper balance & style. Team Kihlgren has been very kind to provide feedback and learning along the way.

Thank you Team Kihlgren for the fun study experience!"

"Tack för en riktigt kul grundkurs inom inredning.

Bra återkoppling och perfekt att göra under en veckas karantän"

 

"Jag rekommenderar absolut utbildningen oavsett om man planerar att arbeta med det eller inte, det är otroligt kul och lärorikt, väldigt lättsamt och HOUSE by Kihlgren är toppen att studera hos, alltid snabb och bra respons, jag är supernöjd att jag tog steget att börja studera!

Tack för en toppenbra studietid nu väntar nya utmaningar och en ny karriär!"

"Kan rekommendera den korta kursen med inlämningsuppgift.

Började förra helgen och skickade in mina foton igår.

Visste att jag gillade detta med att fixa i hemmet! Längtar efter mitt diplom och kommer nog att även gå den längre utbildningen.

Rekommenderar!

Bra bemötande, seriöst och proffsigt"

"Jag är så himla glad över att jag hittade HOUSE by Kihlgren. De har gett mig så mycket kunskap och supersnabb återkoppling med ett trevligt bemötande. Skulle varmt rekommendera att välja en kurs hos dom"

"Just skrivit jobbkontrakt och landat arbetet jag bara kunnat drömma om.

Kommer att få sitta och arbeta med planritningar och planera andras hem på heltid!!!

KAN INTE TACKA ER NOG - nu är jag redo för vadsom!"

"Kan rekommendera den korta kursen med inlämningsuppgift.

Började förra helgen och skickade in mina foton igår.

Visste att jag gillade detta med att fixa i hemmet! Längtar efter mitt diplom och kommer nog att även gå den längre utbildningen.

Rekommenderar!

Bra bemötande, seriöst och proffsigt"

"Heminredning har alltid varit något jag brunnit för och denna utbildning kändes given för mig.

Jag har inte kunnat sluta plugga på kvällarna - alla uppgifter har varit sååå roliga och lärorika att det inte känts betungande eller ens som plugg. Det har gett så otroligt mycket.

Rekommenderar varmt!"

"Hej Fick mitt certifikat för två veckor sedan och börjar mitt nya inredningsarbete den 1 november. Heltid. Känns SUPERSPÄNNANDE och lite pirrigt.

Kontaktade några ställen redan under min utbildning och har fått bra respons från alla.

Rekommenderar alla som är intresserade av inredning att gå denna. Jag är 48 år och det är aldrig för sent att börja göra det man brinner för. Kram Maria"

"5 av 5"

"Avslutat min CERTIFIKATUTBILDNING och är upp över öronen-glad!!!!

JAG HAR CERTIFIKAT!!!!

Det bästa var inte bara att jag fick svinbra handledning, utan också att utbildningen är individuellt anpassad. För mig kändes det extra bra att det inte handlar om massutbildning.

Jag hade inte hört om HOUSE by Kihlgren tidigare och är så glad idag att en väninna till mig tipsade.

Vill du gå en genuin utbildning som verkligen tar dig dit du vill.

Alltså - TVEKA INTE"

 

"Givande och rolig utbildning, snabb feedback vid frågor och funderingar. Rekommenderas varmt om man går i tankarna"

 

"Supernöjd med utbildningen kommer verkligen rekommendera"

"Har äntligen blivit Certifierad Inredare/Homestylist/Inredningskonsult och jag har haft så otroligt kul på vägen! Utbildningen har en bra balans av både praktiska och teoretiska uppgifter och man får alltid en snabb och hjälpsam återkoppling. Kan varmt rekommendera House by Kihlgren!"

 

"Älskar du inredning och känner att du vill utbilda dig så kan jag varmt rekommendera House by Kihlgren! Roliga uppgifter och en fantastisk och positiv energi under hela utbildningen. 10/10

Något jag bara trodde var ett intresse blev helt plötsligt mitt karriärsmål. Denna utbildning har verkligen öppnat mina ögon för inredningsvärlden och det är jag så tacksam för!"

"Nu är det min tur att få tacka för mig. Min största känsla är nog att det varit riktigt kul. Från start till slut. Det jag varit mest orolig för (att få återkopplingar på mina inlämningar) blev det jag längtade mest till. Det fick mig att växa.

Har också märkt att House by Kihlgren har ett otroligt gott rykte bland arbetsgivare.

Distansstudierna hade ett bra upplägg och vi elever prioriteras verkligen. Det kändes.

Stort tack för allt!"

"Jag tyckte att utbildningen var strålande och kontakten med lärare så himla bra. Var aldrig några problem och portalen är så smidig och enkel. Varmt att rekommendera"

"Tog Certifikat i Februari och har efter detta både startat eget och börjat arbeta med egna kunder.

Och ni - det går!

Marknaden finns!

Tvekar ni på en yrkesutbildning genom HBK så snälla tveka inte, jag känner mig både självsäker och redo för denna värld. Utbildningen är heltäckande och inlämningarna relevanta och gav mig precis de förutsättningar jag behövde"

"Jag har alltid haft intresse för inredning och styling men aldrig lyckats få till det så bra på egen hand. Efter att ha gjort klart kursen känner jag mig mycket säkrare på vad jag ska göra och hur jag ska tänka för att komma närmare målet. Måste även köpa nya kladdblock då alla är överfulla med idéer och inspiration :) Tack för den här gången, och på återseende snart igen!"

"Tack! Jag har just haft den bästa helgen på länge när jag suttit med denna! Tack för kunskapen och bemötandet. Hör av er om ni fått in min ansökan om Certifieringsutbildningen"

"Så glad att jag tog steget att gå denna!! Gick grundkursen före och nu även denna!! Kommer att tipsa alla jag känner!

Har just fått hem mitt diplom efter min kurs hos er. Tack Josefin för allt. Upplevde allt bra. Att bli diplomerad inredare känns toppen!"

"Bra kurs, klar på en helg. Proffsig återkoppling. Enkel inloggning till kursen. Ärligt och seriöst. Ger 5 av 5"

"Jag tyckte kursen var kort men mycket bra sammanfattat. Jag lärde mig mer än vad jag trodde och kommer fortsätta att utvecklas mer och mer tack vare denna kursen!"

"Jag tyckte att kursen var rolig och väldigt lärorik. Väldigt snabb och bra kontakt under kursen om man hade några frågor. Tyckte att kursen avslutades bra med en spännande och rolig inlämning, skulle absolut rekommendera till en vän!"

"Jag är såå himla nöjd och glad över att ha gått Inredning/Homestyling hos er! Direkt efteråt så fick jag en möjlighet att praktisera på en mäklarbyrå och lärde mig verkligen jättemycket där. Om du vill jobba med inredning så kan jag verkligen rekommendera att läsa en av deras certifikatutbildningar. Kände att jag verkligen fick till användning allt det som jag lärt mig hos er. Tack så jättemycket för en toppenutbildning!"

"Jag tog mig an denna utbildning med grundläggande kunskap och känner mig så full med ny kunskap och mycket inspiration. Kan inte vara annat än nöjd. Bra och snabb återkoppling, nära kontakt med lärarna och stöttning och fin respons! Rekommenderar starkt!"

"Har precis fått godkänt på min inlämning och är klar med min grundutbildning feng shui. Kan verkligen rekommendera denna inredningskurs. Tog mig ca 7 dagar och botade denna coronatristess på bästa sätt. Dröm har gått i uppfyllelse och jag kommer definitivt att gå vidare och ta certifikatet"

"Fick precis hem mitt diplom hos House by Kihlgren och kommer börja deras kurs Certifierad Inredare denna vecka och jag kan inte vara mer lycklig! Har länge älskat inredning och denna kurs var det perfekta första steget in i inredningsvärlden! Rekommenderar varmt House by Kihlgren!"

"Enkel struktur - Lättöverskådlig, snabb feedback och tydliga delmål"

"Jag tyckte att kursen var bra och lärorik, kort och koncist men väldigt lagom till att börja med. Jag skulle rekommendera denna för alla som är nyfikna och bara vill testa på"

"Lärorik, bra grundutbildning, passade mig som har ett heltidsjobb att studera samtidigt. Jag skulle absolut rekommendera utbildningen till någon som letar efter en utbildning som ger en ”basic” kunskaper inom inredning och styling!"

 

"Jättesmidig o bra kurs, snabba svar o snabb återkoppling på inlämning, kan verkligen rekommendera den, om man vill ha en bra grund inom inredning"

bottom of page