top of page

Amanda Kostet


@amandadelin


- CERTIFIKATUTBILDNING Inredare/Homestylist/Inredningskonsult


Vad hade du för tidigare erfarenhet?

Jag hade ingen tidigare erfarenhet innan jag började. Bara ett stort intresse för inredning, jag inredde mycket hemma och hos vänner & familj så jag bestämde mig sedan för att göra det till mer än en hobby!


Något ni tyckte var speciellt svårt eller utmanande?

Jag tyckte det var lite utmanande att arbeta i nya program med planritningar mm och på sätt man inte gjort tidigare, men allt eftersom tiden gick så kom man in i det sedan gick det super smidigt.


Ditt bästa inredningstips?

Mitt bästa inredningstips är nog att våga prova sig fram och att försöka hitta sin egen stil. Moodboards är ett otroligt bra och roligt verktyg att använda sig av, man kan aldrig göra för många moodboards!


Något du vill hälsa till någon som funderar på att gå en utbildning hos oss?

Jag rekommenderar absolut utbildningen oavsett om man planerar att arbeta med det eller inte, det är otroligt kul och lärorikt, väldigt lättsamt och house by Kihlgren är toppen att studera hos, alltid snabb och bra respons, jag är supernöjd att jag tog steget att börja studera!


Övrigt?

Tack för en toppenbra studietid nu väntar nya utmaningar och en ny karriär!Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page