top of page

Klara Lovisa Oden


@KLARALOVISAODEN @HOMESTYLEBYKLO


- CERTIFIKATUTBILDNING

- CERTIFIKAT Feng ShuiTidigare erfarenhet?

Jag hade ingen erfarenhet inom inredning tidigare utan hade bara ett stort intresse för inredning, färger och att skapa egen typ av DIY projekt. Älskar att inreda och blanda mellan dyr och lite mer budgetinredning för en fin kombination.

Något ni tyckte var speciellt svårt eller utmanande?

Jag hade lite svårt för planlösningarna till en början men med stöd och hjälp från HOUSE By Kihlgren och deras bra tips så blev det så mycket enklare när jag väl förstod mig på det. Nu tycker jag nästan att det är en av det roligaste delarna.

Ditt bästa inredningstips?

Våga prova dig fram, läs på om trender, de olika inredningsstilarna och hitta en balans där.

Något du vill hälsa till någon som funderar på att gå en utbildning hos oss?

Tycker absolut att ni ska gå utbildning hos HOUSE by Kihlgren. Det var mycket bra uppgifter, bra info och mycket kunskap. Otroligt nöjd och lärt mig massor som jag kan ha användning för i fler områden än bara att jobba som inredare!!

Övrigt?

Bra upplägg på utbildningarna, snabb respons och bra verktyg som man får hem inför utbildningen!Senaste inlägg

Visa alla

Kommentare


Die Kommentarfunktion wurde abgeschaltet.
bottom of page