top of page

Jennifer Lifvenborg


Linnéa Sohlberg elev hos HOUSE by Kihlgren Certifierad inredare

@interiorbyjl

- CERTIFIKATUTBILDNING


Tidigare erfarenhet?

Jag hade egentligen ingen tidigare erfarenhet inom inredning utan bara ett stort intresse! Det brinnande intresset var allt som räckte för att jag skulle ta steget att utbilda mig. Drömmen är att kunna jobba med sin hobby och att kunna förvandla sin hobby till något mycket större! 


Något du tyckte var speciellt svårt eller utmanande?

Denna utbildningen är inte speciellt krånglig, vem som helst som har inredning som ett intresse kommer klara det! Jag började som sagt utan erfarenheter och jag lärde mig så mycket på vägen. Det är så mycket nytt, vilket såklart kan bli överväldigande till viss del. Men det var så värt det! Att få sitta och testa nya inredningstilar har gett mig så mycket lärdom som jag kommer ta med mig i framtiden.


Ditt bästa inredningstips?

Jag har tre tips när det kommer till inredning!

1. Alltid inreda efter behovet av ett rum, alltså använda dig utav de färgerna som ger dig den känslan du vill ha när du stiger in i ett rum!

2. Det behöver inte alltid vara dyrt. Försök hitta likande produkter som inte kostar en förmögenhet!

3. Det jag kommer ta med mig mest är 60/30/10 regeln. Detta gör att ett rum kan bli så mycket mer levande än vad det var innan. Jobbar du med denna regeln kommer det göra så mycket skillnad i din inredning!


Något du vill hälsa till någon som funderar på att gå en utbildning hos oss?

Jag rekommenderar starkt att gå denna utbildningen. Den har fått mig att växa som inredare och har fått mig att se mer detaljer än vad jag gjorde innan. Man lär sig så mycket på vägen och får en tankeställare många gånger. Jag vill även nämna hur fanatiskt snabbt man får svar om man har en fråga eller funderingar. Fastnar man någonstans på vägen så finns det alltid bra hjälp till hands! 
Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page