top of page

Jenny Rentzhog


- CERTIFIKATUTBILDNING


Tidigare erfarenhet?

Ingen erfarenhet, men ett större intresse än vad jag tidigare förstått.

Jag började med kursen diplomerad inredare för att få en känsla om detta var något för mig.

Kursen var väldigt inspirerande och jag kände direkt att jag ville fortsätta med Certifikatutbildningen vilket var helt rätt beslut.


​Något ni tyckte var speciellt svårt eller utmanande?

Att till en början att hitta den röda tråden till presentationsmaterial. Även om jag hade det i huvudet var det utmanande att få ihop detta i en fin presentation. Flera nya system jag inte arbetat i.


Ditt bästa inredningstips?

Om jag vill göra en förändring tycker jag det bästa är att plocka bort det mesta av mina inredningsdetaljer och om möjligt vissa möbler för att sedan se vad som ska vara kvar, byta plats eller om det ska flytta in någon ny möbel eller inredningsdetalj.

För många intryck gör det svårt för hjärnan att fokusera på hur eller på vilket sätt jag vill göra förändringen. Om det är ett tomt rum är det bästa att börja med en moodboard som första steg.

Något du vill hälsa till någon som funderar på att gå en utbildning hos oss?

Tveka inte att anmäla dig. Du kan läsa i den takt du vill och ingen stress. För mig fungerade det väldigt bra med distansutbildning då jag själv lade upp tiden för detta.


Mycket trevligt, proffsigt bemötande och snabb respons från House by Kihlgren vid frågor och vid inlämningar. Viktigt att få feedback och input under resans gång vilket du här får.
Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page