top of page

Josefine Lindgren


@Josefineelindgren

Diplomerad Inredare

CERTIFIKATUTBILDNINGTidigare erfarenhet?

Har ingen tidigare erfarenhet inom yrket men har alltid haft ett stort intresse för inredning så House by Kihlgren var ett perfekt första kliv in i inredningsvärlden.

Något du tyckte var speciellt svårt eller utmanande?

Att ibland behöva arbeta med en låg budget men samtidigt möta kundens behov var absolut en utmaning. Men det gav mig så mycket kunskap som jag kommer ha nytta av i framtiden så bli inte orolig för saker som kan kännas svåra i början.

Ditt bästa inredningstips?

Jobba så mycket du kan med planritningar och moodboards. Att visualisera inredningen i huvudet kan vara en bra början men slutresultatet blir sällan som du tänkt dig. Planritningar och moodboards kommer ge dig en klarare bild och inredningen kommer gå mycket enklare.

Något du vill hälsa till någon som funderar på att gå en utbildning hos oss?

Älskar du inredning och känner att du vill utbilda dig så kan jag varmt rekommendera House by Kihlgren! Roliga uppgifter och en fantastisk och positiv energi under hela utbildningen. 10/10

Något jag bara trodde var ett intresse blev helt plötsligt mitt karriärsmål. Denna utbildning har verkligen öppnat mina ögon för inredningsvärlden och det är jag så tacksam för!
Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page