top of page

Lisa Halling


Linnéa Sohlberg elev hos HOUSE by Kihlgren Certifierad inredare
Lisa Halling elev hos HOUSE by Kihlgren Certifierad inredare

@lisahalling

- CERTIFIKATUTBILDNING


Tidigare erfarenhet?

Jag hade ingen tidigare erfarenhet, men har alltid haft en stort intresse sen jag var liten. Har alltid älskat att gå i inredningbutiker och bara kolla på all inredning och få inspiration. Älskar att möblera om och ta in ny inredning i mitt rum efter årstid. Snart ska jag flytta till min allra första lägenhet och är gladare än någonsin då jag kommer få inreda mitt egna hem så som jag vill ha det och skapa ett mysigt trevligt hem.


​Något ni tyckte var speciellt svårt eller utmanande?

Det som jag tyckte var svårt var planritningar. Var svårt till en början hur man skulle gå tillväga men med hjälp från utbildningen och internet så blev det lättare att förstå hur man skapar planritningar.Ditt bästa inredningstips?

Mitt bästa inredningstips är att ladda ner en app som heter Pinterest, det är det bästa jag har gjort när det kommer till att hitta inspiration till hur man vill inreda hemma. Sparar alltid allt när jag ser något jag gillar och på sett skapar man en slags moodboard.


Något du vill hälsa till någon som funderar på att gå en utbildning hos oss?

Om du älskar inredning och vet att du vill jobba med de i framtiden så rekommenderar jag varmt HOUSE by Kihlgren. Trots att det har varit 100% distans har man känts sig nära med utbildarna. Alltid snabba svar på de frågor man har ställts vilket har uppskattas väldigt mycket. Tveka inte om du funderar på att gå hos dem du kommer inte ångra digSenaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page