top of page

Malene Haugen


@flowerandinterior

- CERTIFIKATUTBILDNING

- Diplomerad inredare

Tidigare erfarenhet?

Jag hade lika kunskap om inredning, men vissa delar visste jag ingenting. Jag älskar och inreda, så det har man gjort sen innan jag gick på utbildningen. Hade känsla för färg och form, valör och kulör pga att jag gick en floristutbildning, som blev klar 2020.

Min kreativitet har gått i dröm, Från att 2014 att ville plugga något inredningsutbildning och floristutbildning så har allt kommit an. Men tycker själv att florist och inredning går lite i ann med varandra. Men har en del erfarenhet sen tidigare innan studierna.

Något ni tyckte var speciellt svårt eller utmanande?

Jag tyckte att allt var utmanande, men vissa delar kanske var lite svårare än andra. Men utmanande på olika sätt såklart. Jag älskar utmaning, just det jag brinner för. Så det är ett + i kanten.


Ditt bästa inredningstips?

Jobba och testa dig fram med de uppgifter du får, utveckla dig. Rita skissa, plocka fram olika ideer och inte ha bara en. Hitta din egna stil, hur du vill ha det.

Något du vill hälsa till någon som funderar på att gå en utbildning hos oss?

Go for it! Du kommer aldrig ångra dig. Om du tycker om att hålla på med inredning, men utveckla dina fingrar - så gå på utbildningen, om de är grundkursen eller vidare kursen. Så gör det du älskar. Utmana dig själv, som Du brinner för. Utveckla dina kunskaper för inredning. Så kör!

Jag har inspirerats och blivit mer erfaren nu sen innan. Som sagt utmana dig själv något som du kanske gör lite grann eller inte kan alls. Rekommenderar starkt att gå HOUSE by Kihlgren.


Övrigt?

Gör det som du gillar och studera hos HOUSE by Kihlgren!Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page