top of page

Mimmi Wallin


Mimmi Wallin

@mimmihomestyling


- CERTIFIKATUTBILDNING
Tidigare erfarenhet?

Min tidigare erfarenhet är att jag älskar att inreda det har varit min fritidssysselsättning i många år, jag får massor av inspiration till mina egna projekt genom att besöka olika plattformar!

Jag har under åren hjälpt vänner och familj med inredningstips, och nu efter denna utbildningen när jag lärt mig att både göra planritningar, moodboards & brandbords så tar man ju ta steget lite högre!

Något ni tyckte var speciellt svårt eller utmanande?

Den största utmaningen för mig var planritning för hand, något jag aldrig provat innan det var svårt men färdighet ger ju kunskap så med lite övning så blev det lättare!


Att sen skapa min egen brandboard var inte heller så lätt i början, jag visste min stil men att sen få den snygg och stilig på bild var en utmaning!


Jag har även under utbildningen fått upp ögonen för alla dessa olika inredningsstilar, man kan verkligen mixa och matcha och inte vara rädd för att prova sig fram

Ditt bästa inredningstips?

Jag har fått massor av inspiration från inspirationsbilder som tex Pinterest ett bra hjälpmedel om man kanske kört fast!

Så om man inte riktigt vet hur man vill ha det kan man gå in tex och kolla hur professionella jobbar det finns alltid någon man kan ta efter det är ett enkelt sätt att få idéer om man inte riktigt vet hur man vill ha det

Men det är viktigt att att sen göra det till din egen stil så du känner dig nöjd med din inredning och det du presenterar!

Något du vill hälsa till någon som funderar på att gå en utbildning hos oss?

Jag trodde nog att jag hade ganska mycket kunskap innan utbildningen men jag hade fel, så mycket lärdom och roliga utmanade inlämningar och jag kommer definitivt ha mycket nytta i framtiden av allt det jag lärt mig!

och att utbildningen var i egen takt var ett stort plus!


Övrigt!

Om man har frågor så var det snabb återkoppling och trevligt bemötande!Senaste inlägg

Visa alla

留言


bottom of page