top of page

Stephanie Viebke


Linnéa Sohlberg elev hos HOUSE by Kihlgren Certifierad inredare

@Stephanieviebkes 

- CERTIFIKATUTBILDNING
Tidigare erfarenhet?

Jag hade ingen tidigare erfarenheter alls inom inredning. Jag minns bara sedan jag var liten har jag älskat att möblera om och byta rum hemma. Jag köper nästan alltid någon inredning när jag shoppar. Något ni tyckte var speciellt svårt eller utmanande?

Det jag tyckte det svåraste var, var planritningar för hand utan tvekan. Ibland kunde det även vara klurigt att hitta balansen mellan olika färger. 


Ditt bästa inredningstips?

Mitt tips är börja med att hitta sin egna inredningsstil, det gör allting mycket enklare. Försök att hålla en röd tråd och balans med färger. Pinterest är en perfekt app som jag nästan använder dagligen, där du kan spara ner och samla alla bilder du tycker passar din stil eller det du tycker om. 


Något du vill hälsa till någon som funderar på att gå en utbildning hos oss?

Till dig som går i tankarna att gå utbildningen, det är värt det. Det är en rolig utbildning som samtidigt är väldigt lärorik! Man får alltid snabba svar och ett bra bemötande om det är något man undrar under utbildningens gång. Jag har alltid saknat den sista pusselbiten, men nu känner jag att har den efter denna utbildningen!
Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page