top of page

Therese Helmersson Åberg


Linnéa Sohlberg elev hos HOUSE by Kihlgren Certifierad inredare
Therese Helmersson Åberg elev hos HOUSE by Kihlgren Certifierad inredare

@TessInteriorDesign

- CERTIFIKATUTBILDNING


Tidigare erfarenhet?

Allt började när jag som 9 åring började möblera om i mitt rum med jämna mellanrum. När jag hade börjat så var det svårt att sluta.

Har så långt jag kan minnas alltid älskat inredning, att göra det fint och mysigt hemma med färg, tyger, möbler, detaljer, växter göra fina dukningar innan fester, göra olika arrangemang, är en lisa för själen. Älskar att gå och bli inspirerad i inredningsbutiker och på nätet. Inredningsintresset har alltid följt mig genom livet. Och när jag såg er utbildning så tänkte jag. Den ska jag gå!Något ni tyckte var speciellt svårt eller utmanande?

Det mest utmanande och samtidigt väldigt spännande och intressant resa, har varit den tekniska biten med att lära sig de nya programmen. Det svåraste har varit de Manuella ritningarna utan tvekan.Ditt bästa inredningstips?

Våga testa idéer och tankar som du har även om det kanske känns som en galen idé/annorlunda just då, lyssna på magkänslan, tro på dig själv och din förmåga.Något du vill hälsa till någon som funderar på att gå en utbildning hos oss?

Våga förverkliga din dröm.

Det är verkligen en jättebra utbildning på alla sätt, snabba svar på frågor som man har och väldigt vänligt, kunnigt och professionellt bemötande.

Intressant och bra material och spännande och mycket givande och lärorika uppgifter.

Ta chansen. Det är aldrig försent.
Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page