top of page

Therese Helmersson Åberg


Linnéa Sohlberg elev hos HOUSE by Kihlgren Certifierad inredare
Therese Helmersson Åberg elev hos HOUSE by Kihlgren Certifierad inredare

@TessInteriorDesign

- CERTIFIKATUTBILDNING

​


Tidigare erfarenhet?

Allt började nÀr jag som 9 Äring började möblera om i mitt rum med jÀmna mellanrum. NÀr jag hade börjat sÄ var det svÄrt att sluta.

Har sĂ„ lĂ„ngt jag kan minnas alltid Ă€lskat inredning, att göra det fint och mysigt hemma med fĂ€rg, tyger, möbler, detaljer, vĂ€xter göra fina dukningar innan fester, göra olika arrangemang, Ă€r en lisa för sjĂ€len. Älskar att gĂ„ och bli inspirerad i inredningsbutiker och pĂ„ nĂ€tet. Inredningsintresset har alltid följt mig genom livet. Och nĂ€r jag sĂ„g er utbildning sĂ„ tĂ€nkte jag. Den ska jag gĂ„!


​






NÄgot ni tyckte var speciellt svÄrt eller utmanande?

Det mest utmanande och samtidigt vÀldigt spÀnnande och intressant resa, har varit den tekniska biten med att lÀra sig de nya programmen. Det svÄraste har varit de Manuella ritningarna utan tvekan.



Ditt bÀsta inredningstips?

VÄga testa idéer och tankar som du har Àven om det kanske kÀnns som en galen idé/annorlunda just dÄ, lyssna pÄ magkÀnslan, tro pÄ dig sjÀlv och din förmÄga.


​


NÄgot du vill hÀlsa till nÄgon som funderar pÄ att gÄ en utbildning hos oss?

VÄga förverkliga din dröm.

Det Àr verkligen en jÀttebra utbildning pÄ alla sÀtt, snabba svar pÄ frÄgor som man har och vÀldigt vÀnligt, kunnigt och professionellt bemötande.

Intressant och bra material och spÀnnande och mycket givande och lÀrorika uppgifter.

Ta chansen. Det Àr aldrig försent.




Senaste inlÀgg

Visa alla
bottom of page