top of page

Elever berättar


Hanna Wallin elev hos HOUSE by Kihlgren Certifierad inredare

@h.anna_w.allin

@wallin_designs

- CERTIFIKATUTBILDNING


Tidigare erfarenhet?

Jag hade ingen erfarenhet innan utbildningen. Jag har alltid haft ett passionerat intresse för inredning, olika typer av stilar, färger, former och lite till. Att lära sig hur man inreder och hur man ska tänka på riktigt har varit så kul att vara med om.Något du tyckte var speciellt svårt eller utmanande?

Att hitta ett program man kan enkelt förstå och jobba med var klurigt i början.Ditt bästa inredningstips?

1. Lampor. I mängder - Det gör den största skillnaden i ett rum så man inte skulle kunna tro.

2. Se till så att all inredning har en röd tråd och är sammanhängande, det gör hela helheten!Något du vill hälsa till någon som funderar på att gå en utbildning hos oss?

Det har varit något av de roligaste utbildningarna jag har gått. Det är så intressant och lärorikt att man knappt vill lägga ifrån sig anteckningarna. Man har otroligt fria händer att man kan skapa allt själv, låta sig vara kreativ och få ny inspiration varje dag!

Linnéa Sohlberg elev hos HOUSE by Kihlgren Certifierad inredare

@holmgrenhannah

- CERTIFIKATUTBILDNING


Tidigare erfarenhet?

Ingen tidigare arbetserfarenhet men däremot ett brinnande intresse för inredning som började blomstra redan som barn. Har sedan jag var yngre flertal tillfällen vänt upp och ner på mitt flickrum för att göra en förändring, vilket även sker i min bostad idag. Intresset ökade även extra under tiden jag bodde i Paris, då jag fick chansen att vara inne i otroligt många bostäder med fina och inspirerande inredningsstilar.
Något du tyckte var speciellt svårt eller utmanande?

Det svåraste jag tycker var att hitta ett planritningsprogram som man man kände passa en själv.Ditt bästa inredningstips?

Dekorera med snittblommor, jag tycker att det ger ett lyxigt intryck!Något du vill hälsa till någon som funderar på att gå en utbildning hos oss?

Man lär sig otroligt mycket på kort tid, med hjälp av en informativ och tydlig utbildningsportal samt snabb och proffsig återkoppling från HOUSE by Kihlgren.

Linnéa Sohlberg elev hos HOUSE by Kihlgren Certifierad inredare

@interiorbyjl

- CERTIFIKATUTBILDNING


Tidigare erfarenhet?

Jag hade egentligen ingen tidigare erfarenhet inom inredning utan bara ett stort intresse! Det brinnande intresset var allt som räckte för att jag skulle ta steget att utbilda mig. Drömmen är att kunna jobba med sin hobby och att kunna förvandla sin hobby till något mycket större! 


Något du tyckte var speciellt svårt eller utmanande?

Denna utbildningen är inte speciellt krånglig, vem som helst som har inredning som ett intresse kommer klara det! Jag började som sagt utan erfarenheter och jag lärde mig så mycket på vägen. Det är så mycket nytt, vilket såklart kan bli överväldigande till viss del. Men det var så värt det! Att få sitta och testa nya inredningstilar har gett mig så mycket lärdom som jag kommer ta med mig i framtiden.


Ditt bästa inredningstips?

Jag har tre tips när det kommer till inredning!

1. Alltid inreda efter behovet av ett rum, alltså använda dig utav de färgerna som ger dig den känslan du vill ha när du stiger in i ett rum!

2. Det behöver inte alltid vara dyrt. Försök hitta likande produkter som inte kostar en förmögenhet!

3. Det jag kommer ta med mig mest är 60/30/10 regeln. Detta gör att ett rum kan bli så mycket mer levande än vad det var innan. Jobbar du med denna regeln kommer det göra så mycket skillnad i din inredning!


Något du vill hälsa till någon som funderar på att gå en utbildning hos oss?

Jag rekommenderar starkt att gå denna utbildningen. Den har fått mig att växa som inredare och har fått mig att se mer detaljer än vad jag gjorde innan. Man lär sig så mycket på vägen och får en tankeställare många gånger. Jag vill även nämna hur fanatiskt snabbt man får svar om man har en fråga eller funderingar. Fastnar man någonstans på vägen så finns det alltid bra hjälp till hands! 
bottom of page