top of page

Elever berättar


Linnéa Sohlberg elev hos HOUSE by Kihlgren Certifierad inredare
Emilia Eriksson elev hos HOUSE by Kihlgren Certifierad inredare

@emiliaeriksssonn

- CERTIFIKATUTBILDNING


Tidigare erfarenhet?

Har alltid dragits till allt som består av inredning, tycker att det är väldigt kul! Jag har varit intresserad större delen av livet och har bland annat lärt mig en del av inredningsbutiksjobb, samt plöjt många inredningsböcker och tidningar på fritiden. Har haft lite kunskap men efter denna utbildning har jag utökat kunskaperna ytterligare!Något ni tyckte var speciellt svårt eller utmanande?

Planritningar kändes klurigt i början.Ditt bästa inredningstips?

Att ha en röd tråd genom hela inredningen. Hålla sig inom en viss ram när det gäller färger. Inte experimentera med för mycket stilar, hålla sig till en eller få.


Något du vill hälsa till någon som funderar på att gå en utbildning hos oss?

En mycket lärorik och trevlig utbildning där man som individ utvecklar sina idéer, kunskaper och kreativitet på många håll och kanter!
Linnéa Sohlberg elev hos HOUSE by Kihlgren Certifierad inredare
Lisa Halling elev hos HOUSE by Kihlgren Certifierad inredare

@lisahalling

- CERTIFIKATUTBILDNING


Tidigare erfarenhet?

Jag hade ingen tidigare erfarenhet, men har alltid haft en stort intresse sen jag var liten. Har alltid älskat att gå i inredningbutiker och bara kolla på all inredning och få inspiration. Älskar att möblera om och ta in ny inredning i mitt rum efter årstid. Snart ska jag flytta till min allra första lägenhet och är gladare än någonsin då jag kommer få inreda mitt egna hem så som jag vill ha det och skapa ett mysigt trevligt hem.


​Något ni tyckte var speciellt svårt eller utmanande?

Det som jag tyckte var svårt var planritningar. Var svårt till en början hur man skulle gå tillväga men med hjälp från utbildningen och internet så blev det lättare att förstå hur man skapar planritningar.Ditt bästa inredningstips?

Mitt bästa inredningstips är att ladda ner en app som heter Pinterest, det är det bästa jag har gjort när det kommer till att hitta inspiration till hur man vill inreda hemma. Sparar alltid allt när jag ser något jag gillar och på sett skapar man en slags moodboard.


Något du vill hälsa till någon som funderar på att gå en utbildning hos oss?

Om du älskar inredning och vet att du vill jobba med de i framtiden så rekommenderar jag varmt HOUSE by Kihlgren. Trots att det har varit 100% distans har man känts sig nära med utbildarna. Alltid snabba svar på de frågor man har ställts vilket har uppskattas väldigt mycket. Tveka inte om du funderar på att gå hos dem du kommer inte ångra dig
Linnéa Sohlberg elev hos HOUSE by Kihlgren Certifierad inredare
Karoline Flodin elev hos HOUSE by Kihlgren Certifierad inredare

@Karolineflodin_

- CERTIFIKATUTBILDNING


Tidigare erfarenhet?

Egentligen inga. Inredning var något som jag alltid har tyckt om och har haft som hobby.

Sedan jag var barn kunde jag på kvällarna möblera om mitt rum. Jag ville även gärna vara med och dekorera och göra en fin dukning när vi skulle få gäster, redan då var jag bara runt åtta - nio år gammal.


​Något ni tyckte var speciellt svårt eller utmanande?

Planritningar helt klart haha.Ditt bästa inredningstips?

En röd råd. Dock finns det i grund och botten inga rätt eller fel när det kommer till inredning.Något du vill hälsa till någon som funderar på att gå en utbildning hos oss?

Att det är värt det. Det är en liten summa pengar vad man får tillbaka.

Pengar kommer och går, men tiden får man inte tillbaka. Börja idag, du kommer inte ångra dig om du har ett intresse för inredning.


Otroligt rolig och lärorik utbildning inom inredning!

Fin feedback, en utbildning jag är mycket glad över att jag gjorde.bottom of page