top of page

Elever berättar


Linnéa Sohlberg elev hos HOUSE by Kihlgren Certifierad inredare

@interiorbyjl

- CERTIFIKATUTBILDNING


Tidigare erfarenhet?

Jag hade egentligen ingen tidigare erfarenhet inom inredning utan bara ett stort intresse! Det brinnande intresset var allt som räckte för att jag skulle ta steget att utbilda mig. Drömmen är att kunna jobba med sin hobby och att kunna förvandla sin hobby till något mycket större! 


Något du tyckte var speciellt svårt eller utmanande?

Denna utbildningen är inte speciellt krånglig, vem som helst som har inredning som ett intresse kommer klara det! Jag började som sagt utan erfarenheter och jag lärde mig så mycket på vägen. Det är så mycket nytt, vilket såklart kan bli överväldigande till viss del. Men det var så värt det! Att få sitta och testa nya inredningstilar har gett mig så mycket lärdom som jag kommer ta med mig i framtiden.


Ditt bästa inredningstips?

Jag har tre tips när det kommer till inredning!

1. Alltid inreda efter behovet av ett rum, alltså använda dig utav de färgerna som ger dig den känslan du vill ha när du stiger in i ett rum!

2. Det behöver inte alltid vara dyrt. Försök hitta likande produkter som inte kostar en förmögenhet!

3. Det jag kommer ta med mig mest är 60/30/10 regeln. Detta gör att ett rum kan bli så mycket mer levande än vad det var innan. Jobbar du med denna regeln kommer det göra så mycket skillnad i din inredning!


Något du vill hälsa till någon som funderar på att gå en utbildning hos oss?

Jag rekommenderar starkt att gå denna utbildningen. Den har fått mig att växa som inredare och har fått mig att se mer detaljer än vad jag gjorde innan. Man lär sig så mycket på vägen och får en tankeställare många gånger. Jag vill även nämna hur fanatiskt snabbt man får svar om man har en fråga eller funderingar. Fastnar man någonstans på vägen så finns det alltid bra hjälp till hands! 

Linnéa Sohlberg elev hos HOUSE by Kihlgren Certifierad inredare

@Stephanieviebkes 

- CERTIFIKATUTBILDNING
Tidigare erfarenhet?

Jag hade ingen tidigare erfarenheter alls inom inredning. Jag minns bara sedan jag var liten har jag älskat att möblera om och byta rum hemma. Jag köper nästan alltid någon inredning när jag shoppar. Något ni tyckte var speciellt svårt eller utmanande?

Det jag tyckte det svåraste var, var planritningar för hand utan tvekan. Ibland kunde det även vara klurigt att hitta balansen mellan olika färger. 


Ditt bästa inredningstips?

Mitt tips är börja med att hitta sin egna inredningsstil, det gör allting mycket enklare. Försök att hålla en röd tråd och balans med färger. Pinterest är en perfekt app som jag nästan använder dagligen, där du kan spara ner och samla alla bilder du tycker passar din stil eller det du tycker om. 


Något du vill hälsa till någon som funderar på att gå en utbildning hos oss?

Till dig som går i tankarna att gå utbildningen, det är värt det. Det är en rolig utbildning som samtidigt är väldigt lärorik! Man får alltid snabba svar och ett bra bemötande om det är något man undrar under utbildningens gång. Jag har alltid saknat den sista pusselbiten, men nu känner jag att har den efter denna utbildningen!

Linnéa Sohlberg elev hos HOUSE by Kihlgren Certifierad inredare
Therese Helmersson Åberg elev hos HOUSE by Kihlgren Certifierad inredare

@TessInteriorDesign

- CERTIFIKATUTBILDNING


Tidigare erfarenhet?

Allt började när jag som 9 åring började möblera om i mitt rum med jämna mellanrum. När jag hade börjat så var det svårt att sluta.

Har så långt jag kan minnas alltid älskat inredning, att göra det fint och mysigt hemma med färg, tyger, möbler, detaljer, växter göra fina dukningar innan fester, göra olika arrangemang, är en lisa för själen. Älskar att gå och bli inspirerad i inredningsbutiker och på nätet. Inredningsintresset har alltid följt mig genom livet. Och när jag såg er utbildning så tänkte jag. Den ska jag gå!Något ni tyckte var speciellt svårt eller utmanande?

Det mest utmanande och samtidigt väldigt spännande och intressant resa, har varit den tekniska biten med att lära sig de nya programmen. Det svåraste har varit de Manuella ritningarna utan tvekan.Ditt bästa inredningstips?

Våga testa idéer och tankar som du har även om det kanske känns som en galen idé/annorlunda just då, lyssna på magkänslan, tro på dig själv och din förmåga.Något du vill hälsa till någon som funderar på att gå en utbildning hos oss?

Våga förverkliga din dröm.

Det är verkligen en jättebra utbildning på alla sätt, snabba svar på frågor som man har och väldigt vänligt, kunnigt och professionellt bemötande.

Intressant och bra material och spännande och mycket givande och lärorika uppgifter.

Ta chansen. Det är aldrig försent.
bottom of page